Virtuele Gids

Virtuele Gids

De Virtuele Gids

Duurzam Toerisme

Submenu

Gerelateerde Links

CostaRicaVirtualGuide.com is gemaakt door Wouter Zagt.

Ik woon sinds 2003 in Costa Rica en heb er jarenlang gewerkt als reisleider voor grote Nederlandse en Belgische reisorganisaties (Fox, SNP, SRC, Koning AAP, Thomas Cook etc). Momenteel werk ik in San José bij een reisagentschap  waar ik een Franse reisorganisatie (ALTANUEVA) vertegenwoordig.

 

Mijn ideale reis door Costa Rica gaat zowel door de gevarieerde natuur van het land (langs plekken die je ´gezien moet hebben´) als langs plaatsen waar je als reiziger in contact komt met de lokale bevolking en haar cultuur (het idee dat Costa Rica geen ´cultuur´zou hebben is echt onzin). Daarom schrijf ik op deze site veel over de lokale bevolking en aan het zogenaamde rurale of authentieke toerisme. Dat is een ontzettend leuke vorm van reizen door Costa Rica wat nog vrij onbekend is in Nederland en Belgie.

 

Deze site biedt twee services: informatie over Costa Rica voor iedereen die hier op vakantie gaat of plannen heeft daartoe.

Degenen die het liefst hun eigen reis willen samenstellen kunnen via info@costaricavirtualguide.com gebruikmaken van zelfde expertise en de goede prijzen als degenen de wél liever bij een reisorganisatie boeken.

Twitter

Vind ik leuk

Adverteren