Rondreizen langs Holland Hotels

Peter Hofmans en hotel DOS PALMAS COUNTRY INN

¨het is voor ons een primaire taak geworden om onze gasten te ontvangen en op weg te helpen bij aankomst.¨

Peter Hofmans en hotel DOS PALMAS COUNTRY INN

Duurzam Toerisme

Submenu

Gerelateerde Links

Wij zijn Peter en Flor, Nederlander en Costaricaanse. In 1992 kwam Peter voor het eerst in Costa Rica op vakantie, en werd verliefd op het land met de overweldigende natuurpracht en op de mensen en in het speciaal op Flor, vandaar dat we een tijdje later getrouwd zijn.

 

Nadat we 10 jaar in Nederland gewoond hadden en een kleine meid erbij hadden gekregen met de naam Esley, begon het flink te kriebelen en werd de verleiding te groot om naar het prachtige CR te verhuizen en ons nieuwe doel werd het opstarten van een Bed & Breakfast, met vier studio’s, op een oude koffieplantage, twee minuten van de luchthaven Juan Santamaría. De naam werd Dos Palmas, omdat er twee hele grote palmen in de tuin stonden. Deze locatie is uniek omdat onze gasten na een lange vlucht snel kunnen genieten van hun welverdiende rust.

 

Na een langzame start begon het steeds drukker te worden, en daarom besloten we in 2007 een tweede locatie erbij te nemen, en ons oog viel op een heel mooi complex in Lagos del Coyol in La Garita. Deze plek hebben we Dos Palmas Country Inn genoemd. Het hotel is gelegen op het platteland en heeft een uitstekend klimaat (het staat als derde op de lijst van National Geographic als beste klimaat ter wereld) en het is hier goed toeven.

 

Wij hebben geen dag spijt gehad van onze beslissing om naar Costa Rica te gaan en het is het voor ons een primaire taak geworden om onze gasten te ontvangen en op weg te helpen bij aankomst om dit mooie land te ontdekken.

 

Bezoek de website.

Twitter

Vind ik leuk

Adverteren