Duplicate of Rondreizen langs Holland Hotels

Marjolein en Jan Hein en hotel El ARBOL

¨Onze filosofie gaat uit van een unieke en persoonlijke jungle- en wildlife ervaring, omgeven door comfort¨

hotel EL ARBOL

Duurzam Toerisme

Submenu

Gerelateerde Links

 

El Arbol is een prachtige jungle lodge. De luxe, maar betaalbare villas bevinden zich midden in het Gandoca wildlife refuge, en toch maar 1000 meter vanaf de heerlijk warme Caribische zee met haar mooie palmstranden. Onze filosofie gaat uit van een unieke en persoonlijke jungle- en wildlife ervaring, omgeven door comfort. Alle junglehuizen zijn stijlvol en modern ontworpen. Ze zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, een badkamer met jacuzzi, bedden met orthopedische matrassen, een kluisje enzovoort. Wanneer u bij ons te gast bent hebt u een 100% wildlife garantie. Naast 3 soorten apen, vele zoog- en andere dieren zijn er op onze 7,5 hectare meer dan 100 soorten vogels geteld. Wij zien er naar uit u te mogen ontvangen bij El Arbol.

 

El Árbol is de creatie van Jan Hein (ontwerper en maker van de lodge) en Marjolein (counsellor en international marketeer). Inmiddels is ons gezin uitgebreid met zoon Rebel en dochter Amazon en onze honden.
Wij willen onze gasten comfort en tegelijkertijd een unieke natuur ervaring bieden. Het idee is om onze gasten een pure en persoonlijke ervaring mee te geven. Wij zijn zelf natuurliefhebbers en we willen u en uw medereizigers graag de natuur laten zien zoals dat nog steeds mogelijk is op deze planeet.

Wij leggen de nadruk op duurzaamheid. U als gast neemt hier aan deel omdat 5% van de logiesprijs aan lokale liefdadigheidsorganisaties wordt afgestaan.

Vriendelijke groeten, Jan Hein en Marjolein.

Locatie

El Arbol ligt bij Manzanillo, een authentiek vissersplaatsje ten zuiden van Puerto Viejo de Talamanca, aan de Caribische kust, in het Gandoca Manzanillo Wildlife Refuge.

 

Ga naar de website van EL ARBOL

Twitter

Vind ik leuk

Adverteren