Avontuur

Over een Avontuurlijke Vakantie in Costa Rica

Over een Avontuurlijke Vakantie in Costa Rica

Duurzam Toerisme

Submenu

Gerelateerde Links

Net de dingen doen die je nog nooit gedaan hebt: langs een stalen kabel van boom naar boom slingeren of een tocht te paard maken. Of juist je watersporthobby in de tropische wateren van Costa Rica uitoefenen. Qua avontuur heeft Costa Rica veel te bieden. En de combinatie van actie met de rust van de natuur  geeft veel afwisseling in je verblijf in Costa Rica.

Elders op deze site wordt aandacht besteed aan de meest populaire avontuurlijke activiteiten die voor iedere reiziger is weggelegd: hiken, paardrijden, raften, surfen en de canopytour. Het aanbod is echter veel groter.

Duikers hebben met name in de droge periode op verschillende plekken aan de Pacifische kust kans hun favoriete sport uit te oefenen. De droom van iedere duiker is Isla del Coco dat op zo’n 310 mijl uit de kust is gelegen.

Ook is het mogelijk de zeeën te verkennen met een kajak. Op verschillende plekken worden kajaktochten op rivieren en meren aangeboden.

Mountainbikers kunnen op verschillende plekken in het land ruige tochten maken.

Tot slot zijn er op twee plekken in het land grottentochten mogelijk. Beiden zijn een garantie voor een verhoogd adrenalinegehalte in je bloed!

Twitter

Vind ik leuk

Adverteren