Duplicate of Rondreizen langs Holland Hotels

Victor en hotel MAR DE LUZ

¨Mar de Luz ligt dicht bij het centrum van het bruisende Jacó. Op 150 meter afstand is het zee, die hier prima is om te surfen¨

Victor en hotel MAR DE LUZ

Duurzam Toerisme

Submenu

Gerelateerde Links

 

In Jacó ligt Mar de Luz, een oase van rust. Geniet van de heerlijke zwembaden. Er is een jacuzzi en een kinderzwembad – voor elk wat wils. De groene tuin met schitterende tropische planten maakt Mar de Luz tot een klein paradijsje.
Mar de Luz serveert ontbijt. Voor het diner kunt u een keuze maken uit de talloze restaurantjes die Jacó rijk is. Gezellig op een terras, vaak begeleid door live muziek.

 

Locatie


Mar de Luz ligt dicht bij het centrum van het bruisende Jacó. Op 150 meter afstand is het zee, die hier prima is om te surfen.

 

Activiteiten


Behalve genieten van de heerlijke zwembaden en de gezellige zitjes bij Mar de Luz, kunt u in en rond Jacó genoeg ondernemen. Wat dacht u van een bezoek aan de Pura Vida Watervallen, een spectaculaire krokodillentour, canopy tour of Aerial Tram Paraglyding. De nationale parken Manuel Antonio en Carrara zijn niet ver uit de buurt. En Isla Tortuga is een perfecte plaats om te snorkelen of duiken.
Bovendien is Jacó een gezellig stadje met leuke restaurantjes, winkels en uitgaansmogelijkheden. Het is ook één van de beste plekken in Costa Rica om te leren surfen.

 

Bezoek onze website

Twitter

Vind ik leuk

Adverteren